Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 23 de març 2016 23/03/2016 50:12

Catalunya viu un doble acte de solidaritat . Les famílies de les 150 víctimes del vol Germanwings, què demà farà un any que es van estavellar als Alps francesos quan volaven de Barcelona a Dusseldorf, han celebrat un acte d'homenatge a la T-2 de l'aeroport del Prat què han presidit Mariano Rajoy i Carles Puigdemont. Les famílies han reclamat una solució legal perquè no torni a repetir-se una tragèdia igual. Els presidents espanyol i català han assegurat que treballaran conjuntament per posar mesures. Paraules expressades en el primer acte en el què han coincidit els dos mandataris.

Catalunya manté el reforç policial i de seguretat a les instal.lacions i xarxes de transport pels atemptats de Brussel.les. Avui Generalitat i ajuntaments s'han sumat al minut de silenci en repulsa dels atacs terroristes

El conductor de l'autocar de Freginals continua en estat crític. És una de les 20 persones que romanen ingressades amb ferides de diversa consideració. Un tràgic accident que situa aquesta Setmana Santa a Catalunya com la pitjor de la història des que tenim registres de sinistralitat viària . De divendres a dimecres han mort 17 persones.

Cataluña Informativos
Más opciones