Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 22 de març 2016 22/03/2016 46:43

Brussel.les ha patit un doble atemptat terrorista amb dues explosions a l'aeroport i una tercera al metro del barri europeu deixant un balanç provisional d'una trentena de morts i més d'un centenar de ferits.

Segons Govern no hi ha cap català entre les víctimes tot i que sí què molts d'ells han estat testimoni d'alguna de les explosions. La Generalitat està en contacte permanent amb la Delegació del Govern davant la UE, que ha establert un grup de crisi per les explosions a Brussel·les i a més ha convocat una reunio extraordinaria del seu gabinet antiterrorista. Catalunya manté el nivell d'alerta 4 sobre 5.

La Generalitat, el Parlament i l'Ajuntament de Barcelona ha condemnat el doble atemptat terrorista i han expressat el seu condol per les víctimes.

 

La jutge d'Amposta que porta el cas de l'accident d'autocar de Freginals ha autoritzat la primera de les 13 repatriacions previstes mentre es continuen confirmant les identificacions. El conductor continua ingressat i de moment no declararà.

Carles Puigdemont i Mariano Rajoy demà coincidiran per primera vegada a l'aeroport d'El Prat en l'acte d'homenatge a les 149 víctimes de l'accident d'avió de Germanwings. L'acte què es farà la vigília del primer aniversari, organitzat per l'Associació d'Afectats del Vol, descobrità una placa commemorativa.

 



 

Cataluña Informativos
Más opciones