Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 18 de març 2016 18/03/2016 49:31

Si avui es celebressin eleccions, la coalició de JXSí tornaria a ser la primera força tot i que perdria 4-6 diputats però  CSQP duplicaria la seva representacio passant d'11 a 22 escons. Pel que fa a la resta de forces, la CUP és l'única que manté els 10 diputats, la resta perd diputats. És el resultat de la primera enquesta en intenció de vot que publica el CEO aquest 2016 què en el cas de les eleccions generals,  En Comú Podem torna a situar-se al capdavant a Catalunya mantenint els 12 diputats. Els líders catalans millor valorats, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont.

El President de la Generalitat afirma a la Fira de Sant Josep de Mollerussa què el Govern contionuarà amb l'acció exterior, obrint noves delegacions, tot i els impediements que posi l'Estat.

El vicepresident i conseller d'Economia Oriol Junqueras es reunirà aquesta tarda a Madrid amb el ministre d'Hisenda Cristobal Montoro per tractar entre altres, la liquidacio del 2014.

El capella i escriptor Josep Maria Ballarin, ha mort aquesta matinada als 96 anys a Berga, localitat on ha quedat instal.lada la capella ardent fins demà. Serà enterrat a Gosol.

Cataluña Informativos
Más opciones