Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 20 de juliol 2015 20/07/2015 49:22

 CDC , ERC i les entitats sobiranistes oficialitzen al Museu d’Història de Catalunya la llista unitària sobiranista  què tanca Josep Guardiola.  Raül Romeva defensa que el 27-S  substituira el 9N. El govern espanyol afirma que hi ha prou eines per frenar una declaració d’independència. ERC avança què avui no es presentarà el programa electoral. El PP compara la llista amb èpoques anteriors. El PSC retreu que Mas vulgui ser President sense donar explicacions. C's atribueix la llista a una maniobra política per a salvar Mas d'un fracàs polític.

ICV i Podemos visualitzaran a Barcelona l'acord per concórrer junts a les eleccions generals.

 El conseller Andreu Mas-Colell proposa front comú amb Madrid per a reformar el sistema de finançament autonòmic. A Catalunya el cost de la vida és un 8'5% més car que al conjunt de l'Estat.

 La ministra de Foment Ana Pastor anuncia què dimecres començaran les obres del tren llançadora que unirà Barcelona amb l'aeroport d'El Prat.

 

 Els pagesos de Lleida demanen celeritat dels peritatges què han d'avaluar els danys patits a les collites de fruita per la tempesta i el vent del cap de setmana.

 La policia nacional allibera a Figueres una dona obligada a prostituir-se sota amenaçada de  fer mal a la seva filla de vuit mesos. El proxeneta ha ingressat a la presó.

Cataluña Informativos
Más opciones