Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 30 de juliol 2015 30/07/2015 49:20

 El President Artur Mas i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, apropen posicions sobre el deute en la primera reunió de treball i acorden connectar el tramvia, però discrepen en la taxa turística. La línia 9 del metro començarà a funcionar al 2016.

La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, respon a Mariano Rajoy què el Govern compleix amb la llei i lamenta les amenaces. El candidat del PP al 27-S, Xavier Garcia Albiol a Ràdio 4, convençut que els independentistes no guanyaran perquè la majoria de catalans no ho és.

CDC presentarà avui els noms del seu 58% a la llista de Junts pel Sí. A la CUP, el periodista Antonio Baños relleva a David Fernández en la llista per Barcelona.

Avui declara al TSJC l’inspector en cap d’Ensenyament i dues directores d’institut en el procés què s’investiga contra el Pt Mas, l’ex vicepresidenta Ortega i la consellera Rigau per organitzar i executar la consulta del 9-N.

El conseller Andreu Mas Colell reitera què Catalunya no podrà complir amb l’objectiu de dèficit fixat per l’Estat.

Catalunya rebrà aquest 2015 més de 17 milions de turistes estrangers, un 4% més que al 2014.

Els alcaldes del tram de la N-340 d’Altafulla al Vendrell no treuen cap compromís de Foment sobre la gratuïtat del peatge.

Els treballadors de Valeo en vaga indefinida reben el suport de sindicats i alguns polítics. Els treballadors de Catalunya Caixa reunits amb la direcció del BBVA després de la vaga de 24hores per negociar l’ERO.

El Col.legi d’Enginyers alerta que es mantenen els problemes de cobertura de la telefonia mòbil respecte de 2014 per l’endarreriment de les linies 4G .

Els Mossos han detingut el ferit de bala a les Rambles en comprovar què duia passaport fals i estava buscat per la Interpol. L’autor dels trets continua en cerca i captura.

Cataluña Informativos
Más opciones