Cataluña Informativos   Edició Migdia Catalunya - 8 de juliol 2015 08/07/2015 49:53

  El President Artur Mas no diu si es presenta com a candidat el 27-S, ni si dóna suport a la llista unitària sense polítiics en actiu què impulsa l'ANC però sí què treballa perque els comicis tinguin caràcter plebiscitari.- Defensa què Catalunya no patirà un corralito com Grècia i a més acusa al govern del PP de no voler dialogar sobre Catalunya mentre sí parla amb ETA.

 La vicepresidenta Neus Munté defensa a Ràdio 4 una posició consensuada per reforçar les eleccions plebiscitàries. A Ràdio nacional, Albert Rivera de C's alerta que Artur Mas només busca fòrmules per guanyar el 27-S. El President del PSC, Angel Ros , considera una contradicció una llista sobiranista sense polítics. En paral.lel UDC es descompon. Els crítics  de Barcelona i Terres de l'Ebre s'han sumat a la Plataforma Hereus UDC 1931.

 Reunio del Consell de Política Fiscal i Financera a Madrid per aprovar els objectius de dèficit. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, disposat a sumar-se a la proposta del govern regional de Madrid per canviar el sistema de finançament autonòmic.

 El CTESC alerta de la pobresa infantil i la polarització formativa i porposa redefinir les polítiques socials.

 El sector apícola tem una pèrdua important de la producció de mel per l'onada de calor.

 La Fiscalia de Barcelona obre diligències per investigar maltractaments en centres tutelats.

 Els Mossos detenen una parella acusada de maltractar el seu nadó de 28 dies, ingressat en estat greu.

 La policia nacional desmantella una xarxa de narcotraficants què introduïa grans quantitats de droga a Europa via Barcelona. Han hagut 42 detinguts.  

Cataluña Informativos
Más opciones