Cataluña Informativos   Edició Matí Girona-22 de juny de 2018 22/06/2018 14:55

Avui destaquem que:

-Unes 27 mil persones de les comarques gironines han de recòrrer als centres de distribució de Càritas per aconseguir gairebé tots els productes bàsics que consumeixen. És un 3,5% del conjunt d'habitants de la demarcació. El 2017 es va produir un lleuger repunt de les families ateses perque n'hi ha que no tenen prou ingressos per afrontar tota la despesa d'alimentació.

-La Generalitat no entendria que el nou govern central incompleixi el compromís de construir un baixador del tren d'alta velocitat a l'aeroport de Girona. El director general d'infraestructures i mobilitat diu que no hi ha arguments tècnics per canviar l'estratègia d'actuació acordada amb l'executiu del Partit Popular.

-La Guardia Civil acusa als Mossos d'Esquadra de  deixadesa de funcions en les protestes que va haver-hi el 25 de març davant de la Subdelegació del govern central a Girona. Consideren que hi va haver un alt grau de laxitud per part dels agents de la policia catalana que van estar presents durant la mobilització.

Cataluña Informativos
Más opciones