Cataluña Informativos   Edició matí Girona-14 de febrer de 2018 14/02/2018 14:56

Avui destaquem que:

-Els sectors econòmics valoren positivament que el Ministeri de Foment hagi anunciat la construcció d'un baixador del tren d'alta velocitat al costat de l'Aeroport de Girona. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domenec Espadalé, diu que és positiu que el govern central faci seu el projecte que impulsava la Generalitat pero apunta que ara cal que es compleixi el compromís. També demana que s'avancin els calendaris previstos.

-El jutjat de primera instància número 2 de Girona ha exonerat a un matrimoni d'origen romanès del deute de més de 24 mil euros que tenien amb diverses entitats bancàries i financeres. És la primera cancel.lació d'aquestes caracteristiques, prevista a la llei de segona oportunitat, que s'aconsegueix a les comarques gironines.

- L a regió sanitària de Girona ha posat en marxa un projecte per lluitar contra l'estigma de la salut mental en l'àmbit sanitàri. S'anomena la consulta i vol sensibilitzar als professionals del sector sobre la discriminació que pateixen alguns pacients amb transtorn quan els atenen en consultes que no tenen a veure amb la seva salut mental. 

Cataluña Informativos
Más opciones