Cataluña Informativos   Edició matí Girona-18 d'octubre de 2018 18/10/2018 14:56

Avui destaquem que:

-L'ajuntament de Girona proposa quatre reunions al subdelegat del govern a Girona per resoldre les actuacions que l'Estat té pendents a la ciutat. El consistòri reclama que es posi dia i hora per fer les trobades peró adverteix que mantindrà els contactes directes amb el ministeri de Foment i amb ADIF.

-Més de 350 agents de la guardia civil han participat aquest dimecres en un macrooperatiu per desmantellar un grup dedicat al tafic de droga a gran escala. Es van escorcollar més d'una vintena de casos i locals a les comarques de la Selva i el Gironès i es va comissar droga, diners, armes i vehicles. A més hi ha 22 detinguts, la majoria del mateix clan familiar.

-La delegació del govern a catalunya ha presentat un recurs al Tribunal Suprem perque anul.li completament la moció en suport de la independència que va aprovar l'ajuntament de Celrà el 2012. El tribunal Superior de Justicia de Catalunya unicament havia supsès cinc dels punts de l'acord i l'alcalde, Dani Cornellà, de la CUP, diu que el recurs és un nou atac a l'autonomía municipal.

Cataluña Informativos
Más opciones