Cataluña Informativos   Edició matí Girona-23 de febrer de 2018 23/02/2018 15:00

Avui destaquem que:

-Gairebé 250 persones han resultat afectades a la Cerdanya per un brot de gastroenteritis. Son alumnes i professors de diversos centres escolars que feien una estada d'esqui a Masella. El departament de Salut investiga si l'episodi podria tenir l'origen al restaurant de l'estació. Tots els casos son lleus i entre els afectats n'hi ha de l'institut de Cassà de la Selva i del Narcís Xifra de Girona.

-El jutjat penal numero 6 de Girona ha jutjat a un dels integrants de la cel.lula jihadista de Ripoll, Driss Oukabir, per haver maltractat suposadament a la seva parella. Ha declarat per videoconferència des de la presó de Soto del Real i ha dit que l'acusació es falsa. El fiscal demana que el condemnin a 19 mesos de presó.

-Un camioner ha trobat aquest dijous set immigrants entre la mercaderia del vehicle. Els va descobrir durant una aturada en una area de servei de la Jonquera. És el quart cas d'aquestes caracteristiques que es  detecta aquest febrer a les comarques de Girona. La policia creu que els immigrants pugen d'amagat als vehicles a Itàlia i que la seva intenció era anar a França.

Cataluña Informativos
Más opciones