Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya 19 febrer 2018 19/02/2018 14:59

Comencem setmana amb una notícia luctuosa: un home gran ha mort aquesta matinada en un incendi a casa seva, a Sant Boi de Llobregat. A l'interior de l'habitatge, una casa unifamiliar, els Bombers han trobat una dona, que ha pogut ser evaquada il.lesa.

A banda d'aquesta notícia, avui estem pendents també del Tribunal Suprem, on declaren Marta Pascal i Marta Rovira, secretàries generals del PDeCat i d'ERC, en relacio amb el Procés. Demà, els tocarà a l'ex-president de la Generaltiat, Artur Mas, i l'ex-presidenta de l'Associacio de Municipis per la Idnepende'ncia, Neus Lloveras. I dimecres ha de compareìexer davant del jutge l'ex-diputada de la CUP Anna Gabriel. No és segur que ho faci; Gabriel és a Suïssa, preparant la seva defensa --diu-- i donant visibilitat a l'exterior ---com Carles Puigdemont--- a la causa independentista. Anna Gabriel denuncia que la persecució política a Espanya s'està estenent.

I atenció a unes declaracions de la ministra Fátima Báñez, que ha acusat Carles Puigdemont de "covard" i "miserable" per no donar la cara davant la Justícia i per "mentir" --diu la ministra-- sobre la relació entre el CNI i l'imam de Ripoll, cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils, fa 6 mesos.

Cataluña Informativos
Más opciones