Econòmix   Econòmix-17 de desembre de 2018 17/12/2018 55:36

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, en David Garrofé, secretari general de la patronal CECOT, ens ha comentat la política monetària del Banc Central Europeu de cara al proper any 2019, tant pel que fa al programa de compra de deute públic com a la potencial pujada del tipus d’interès. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha anunciat que el Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà demà dimarts 18 de desembre el curs “Novetats i Actualització Fiscal 2018-2019”; i ha divulgat que l'Institut Nacional Estadística publicarà aquest divendres 21 “l'Enquesta de Comerç Internacional de Serveis” referent al 3r trimestre de 2018.

A continuació a la Tertúlia, Catiana Tur, gerent de l’Associació Catalana de Viatges Especialitzats (ACAVE), i Alejandro Recuenco, responsable de la Secció de Viatges d’Atrápalo, han abordat el turisme estacional i, en concret, el turisme durant els nadals. Segons una enquesta realitzada per American Express, el 34% dels espanyols té previst viatjar durant els dies de Nadal i augmentaran el seu pressupost en un 2%. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Veronica Cabezas, directora de comptes de l’oficina de Granollers de Gi Group, proposant feina per treballar com a tècnic comercial en una empresa de gestió de residus ubicada a la zona del Vallés Occidental, amb un sou brut anual entre els 27.000 i 33.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat el fet que les comunicacions relacionades amb variacions de les condicions laborals en una empresa no poden realitzar-se mitjançant Whatsapp. I finalment, al Món digital, Ramon Costa, professor d’EADA Business School, ens ha explicat l’estat de la transformació digital a les empreses i el seu tipus de lideratge, segons la tercera edició de l’Informe “Nivell Digital Directiu” presentat darrerament a EADA Business School, on es reflecteix que en el 54% de les empreses la transformació digital és assumida per la direcció general.

Econòmix
Más opciones