Econòmix   Econòmix - 24 de març de 2017 24/03/2017 55:25

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat el canal de denúncies que posa en marxa la Comissió Europea perquè les persones físiques, tant els treballadors d'una empresa com la ciutadania en general, puguin informar sobre acords comercials il·legals. Els famosos 'cartels' on hi ha convenis de preus de venda o repartició de mercats que malmeten l'economia europea. Aquest assumpte l'hem comentat amb Carmen Campo, advocada del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona experta en dret comunitari.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat la situació de discriminació que pateixen les persones amb discapacitat a l'hora de cercar feina i hem apuntat solucions com el compliment per obligació i no només per convicció de la Llei General de Discapacitat, més actuació per part de la inspecció laboral, que els empresaris comptin com a proveïdors amb els centres especials de treball, elevar la conscienciació social per dignificar el treball de les persones amb discapacitat i que el Govern espanyol faci el possible per complir els objectius de la Comissió Europea en aquesta matèria. Per aquest temari hem comptat amb Pilar Díaz, directora de l'Observatori de la Discapacitat Física, i Cristian Rovira, vicepresident del Grup SIFU.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat dues posicions de repartidors per treballar en una empresa distribuïdora d'alimentació amb un sou brut anual de 16.000€ per cada repartidor. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món PIME, Albert Royán, advocat especialista en dret de danys i soci fundador d'Indemnia, ha explicat el projecte d'emprenedoria endegat amb el seu germà amb gran èxit gràcies a la especialització: la gestió i reclamació de les indemnitzacions tot destacant que els ciutadans no coneixen ben bé els seus drets.

Econòmix
Más opciones