Econòmix   Econòmix - 13 d'abril de 2018 13/04/2018 55:06

A l'espai d'actualitat econòmica hem tractat els riscos de mantenir el cost del diner tan baix, segons l’Informe publicat pel Fons Monetari Internacional (FMI) aquesta setmana. Aquest assumpte l'hem comentat amb Josep Lladós, professor d’Economia de la Universitat Oberta de Catalunya.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat la felicitat a la feina: factors que hi influeixen positiva i negativament, tot destacant que els comandaments s'han d'actualitzar cap a un model de gestió que pensa amb els altres, que s'ha de potenciar la motivació dels treballadors j que els líders han de ser positius i han de saber transmetreu. Per aquest temari hem tingut a Merche Fernández, directora de Desenvolupament del Talent a Lee Hecht Harrison (empresa del Grup Adecco), i Ceferí Soler, professor del Departament de direcció de persones i organització d’ESADE.

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Laura Pujol, directora d'oficina de Manpower a Sant Cugat, ha proposat feina per treballar com a operari/a de producció en una empresa del sector farmacèutic amb un sou brut de 9,7€/hora. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat dels significats actuals de la paraula “luxe”, que segons algunes opinions tenen un sentit ociós i no serveixen per res.

I a Món Immobiliari, Pere Masachs, soci director de Masachs Industrials, ens ha explicat l’estat del mercat de les naus i sòls industrials a Catalunya, tot posant èmfasi que a Barcelona i a la seva àrea metropolitana hi ha un 95% d'ocupació dels polígons i que els preus de lloguer i venda estan pujant un 20%.

Econòmix
Más opciones