Econòmix   Econòmix - 17 de setembre de 2018 17/09/2018 55:16

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix; Antoni Torres, president de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya -FEFAC-, ha comentat que l’Agència Espanyola de Medicaments ha obligat a la companyia de missatgeria Glovo a retirar el seu servei de recollida i entrega a domicili de medicaments sense recepta, tot explicant la problemàtica de l'assumpte.

Tot seguit, a l'Agenda econòmica, Àngel Hermosilla, director de Formació del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), ha anunciat l'inici avui dilluns 17/09 a Fira Barcelona del major esdeveniment del món dedicat al gas "Gastech", a més ha explicat el curs del CEC sobre "Les possibilitats i vies de reclamació de la plusvàlua municipal" que tindrà lloc aquest dijous 20/09 i ha difós la publicació per part de l'INE de la darrera estadística sobre l'Índex de la xifra de negoci de la indústria que es divulgarà divendres 21/09.

Després a la Tertúlia de l'Econòmix, Albert Grau, soci d’Argenta Patrimonios EAFI, i Laura Bermejo, assessora d’inversions de RENTA 4, han abordat què ha canviat i què continua igual del sistema financer ara que fa 10 anys de la caiguda del banc d’inversió Nord-americà Lehman Brothers. A mitja tertúlia, Mònica Casan, directora de l'oficina de Manpower a Vilafranca del Penedès, ha presentat l'Oferta laboral de la setmana tot proposant feina per treballar com a preparador de comandes en una empresa del sector logístic ubicada al Vendrell.

A continuació a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat de l’economia submergida destacant que Hisenda recapta un 23% menys per aquest frau fiscal i aquest percentatge representa uns 70.000 milions d’euros. Finalment a Món immobiliari, Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ha analitzat les darreres dades de l'INE referents a les compravendes d’habitatges a Catalunya fent la comparativa amb la resta de l'Estat espanyol.

Econòmix
Más opciones