Econòmix   Econòmix-18 de febrer de 2019 18/02/2019 55:24

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Anton Gasol, doctor en Economia i degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha comentat el potencial ajornament en la decisió d’augmentar el tipus d’interès per part del Banc Central Europeu i les possibles conseqüències positives pels ciutadans i les pimes. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que Fira de Sabadell organitza la III Fira de la formació professional a partir de demà dimarts dia 19 de febrer i fins el proper dissabte dia 23; ha anunciat que demà dimarts 19 de febrer la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà la taula rodona ''Brexit dur o negociat? Estem preparats?''; i ha divulgat que dijous 21 de febrer l'Institut Nacional d’Estadística publicarà els Indicadors de Activitat del Sector Serveis referents al mes de desembre de 2018.

A continuació a la Tertúlia, Jean-Yves Teindas Maillard, advocat de la firma Cuatrecasas, i Salvador Guillermo, secretari general adjunt i director d’Economia de la patronal Foment del Treball, han analitzat la nova llei de secret empresarial i de com els empresaris han de tenir cura dels seus secrets empresarials. En els últims 5 anys les empreses a l’Estat van perdre el 70% de les sentències al no aconseguir defensar davant els tribunals els secrets empresarials. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Cobelli, consultora de servei d'Adecco. Avui hem proposat feina per treballar com a operador/a d'envasat.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat del canal de denúncies internes en matèria de protecció de dades, denúncies que ara poden ser anònimes. I finalment a Món del Bé Comú, Jaume Sallarès, director de l’Equip d’Atenció Primària Sardenya, centre sanitari, ha tractat l’aplicació de l’economia del bé comú en el sector sanitari.

Econòmix
Más opciones