Econòmix   Econòmix - 27 de maig de 2019 27/05/2019 55:26

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Oriol Amat, degà i professor d'Economia Financera i Comptabilitat de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, ha comentat les recents valoracions de l’Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE) on es destaca l’augment de sous com a motor de l’economia espanyola. Tot seguit a l'Agenda econòmica. Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que avui dilluns 27 de maig comença el Congrés Retail & Brand Experience que tindrà lloc fins dimecres 29 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona; ha anunciat que dijous 30 de maig la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà la Conferència-Debat: ''El model públic de pensions a Espanya. Particularitats a Catalunya. Altres models existents''; i ha divulgat que divendres 31 de maig l'Institut Nacional d’Estadística publicarà "l'Enquesta d'Ocupació i Allotjaments Turístics i Preus" referent al mes de d'abril19.

A continuació a la Tertúlia, Esther Noda, sòcia fundadora de Datax, consultora especialitzada en protecció de dades, i Pep Garcia, director general de Maxchief Europe, han analitzat l’impacte del Nou Reglament de Protecció de Dades, ara que es compleix un any de la seva entrada en vigor. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group a Amposta. Avui hem proposat feina per treballar com a soldador/a en una empresa siderometal·lúrgica ubicada a l'Aldea.

Després a la secció d'Humor Salmó l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d'una iniciativa a Mèxic de reforma del Codi Civil, on es reflecteix el requisit per casar-se de no deure cap pensió d’alimentació. I finalment a Món Digital, en David Comas,  big data area manager de Grupo AIA, ha tractat les capacitats del big data.

Econòmix
Más opciones