Econòmix   Econòmix - 6 de gener de 2020 06/01/2020 55:32

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Raul Ramos, professor d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona, per tractar el nou impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles, que haurem de començar a pagar aquest any 2020. Tot seguit, a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimecres 8 de gener la seu a Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà el curs "El marc fiscal de les fundacions i altres entitats no lucratives"; ha anunciat que dijous 9 de gener la patronal Foment realitzarà una trobada sobre innovació, "Innovation breakfast", on tractarà com les diferents disrupcions tecnològiques i l'IOT transformaran la indústria; i ha divulgat que divendres 10 de gener l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Índex de Producció Industrial referent al mes de novembre passat.

A continuació, a la Tertúlia, Lluís Torras, col·laborador de l'Institut d’Estudis Financers i ponent del darrer Market Forecast que va organitzar aquesta entitat, i Albert Grau, economista-assessor financer i soci professional d’Argenta Patrimonios, EAFI, han analitzat les previsions econòmiques i la seva afectació sobre els mercats financers de cara a aquest any 2020. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Borja Forneguera, senior business development consultant a Experis Manpower Group. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a director d'operacions amb un sou brut anual entre els 60.000 i els 80.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat dels registres de domicilis, tant de particulars com d’empreses, que practica la Hisenda Pública. Finalment, a l'espai Territori Autònom, hem explicat els projectes d'Alicia González Hernández, advocada amb més de 25 anys d’experiència i sòcia fundadora del despatx Ortega-González-Esteban advocats.

Econòmix
Más opciones