Econòmix   Econòmix - 19 de maig de 2017 19/05/2017 55:14

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat del recent atac informàtic Wannacry tot explicant el perquè dels ciberatacs i si els mateixos es poden evitar. Aquest assumpte l'hem comentat amb Kirian Bosch, president de l'Institut of Audit and IT Governance a Espanya.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el què és la Política Agrària Comuna (PAC), hem repassat la seva història tot destacant que va estar la primera política de la Unió Europea, hem explicat els elements clau del seu estat present i els principals canvis de cara al futur ara que hi ha un amplíssim debat a la UE. Per aquest temari hem comptat amb Oriol Anson, director general de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Rosell, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona especialitzat en Desenvolupament rural i Economia política i agrària.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'administratiu per treballar en un laboratori químic amb un sou brut anual de 21.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món PIME, el fundador i responsable de desenvolupament de producte de Social Diabetes Víctor Bautista ens ha presentat la seva empresa tot destacant els valors afegits de l'aplicació Social Diabetes i ens ha explicat com han aconseguit una subvenció de 1,6M€ del programa "Horitzó per a pimes europees".

Econòmix
Más opciones