Econòmix   Econòmix - 14 d'abril de 2017 14/04/2017 54:57

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat de la importància de les mones pel sector de la pastisseria tot destacant que a Catalunya es menjaran prop de 700.000 mones artesanals durant la Setmana Santa. Aquest assumpte l'hem comentat amb Elies Miró, president del Gremi de Pastisseria de Barcelona i província.

A continuació, a la tertúlia, hem parlat del pes econòmic de l'esport a la demarcació de Barcelona segons un estudi elaborat per la Diputació de Barcelona tot remarcant que el sector esportiu representa un 2,1% del PIB i genera 50.000 llocs de treball dins de la mencionada demarcació. Per aquest temari hem comptat amb Júlia Bosch, economista membre del Centre d'Estudis Sports Lab de la Universitat Pompeu Fabra i autora de l'estudi, i Josep Salom, diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de responsable de magatzem per treballar en una empresa de la indústria química amb un sou brut anual que es mourà entre els 18.000 i 21.000€ més una retribució variable. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI, Joan Sacristán, president de la Secció de Dret Civil del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, ens ha explicat els elements clau dels contractes vinculats a la compra de l'habitatge. Elements clau dels contractes de Reserva, Arres, Compravenda i Hipotecari.

Econòmix
Más opciones