Econòmix   Econòmix - 14 d'octubre de 2019 14/10/2019 55:38

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Yvonne Pavía, diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, per tractar l'augment dels concursos de creditors a Catalunya i a tot l'Estat durant aquest 2019, segons les darreres dades del Consell del Poder Judicial. Tot seguit a la Gastronomia de negocis, el xef Pep Ferriol del restaurant Pa i Raïm de Palafrugell ens ha explicat com cuinar un llobarro amb fonoll.

A continuació a la Tertúlia,  Àngels Roqueta, doctora en Direcció i Organització d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i sòcia fundadora de l’empresa Compas, i Albert Grau, economista-expert en mercats financers i soci professional d'Argenta Patrimonios EAFI, han analitzat les oportunitats d'inversió a llarg termini com poden ser els països emergents, les accions FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix i Google) o els productes sostenibles i socialment responsables, tot considerant el context d'alentiment de l'economia que estem vivint. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Sara Cortina, HR Consultant d'ICSA Grupo. Avui hem proposat feina per treballar com a director de comunicació en una important entitat soci-cultural.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat d’un motiu d’acomiadament molt poc habitual: ratllar el cotxe d’un company de la feina. I finalment a Territori Autònom, Antoni Torres, president de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), ens ha donat a conèixer la importància que té la figura de l’autònom dins del sector de les farmàcies i les principals dificultats que han de superar els professionals farmacèutics.

Econòmix
Más opciones