Econòmix   Econòmix - 1 de juliol de 2019 01/07/2019 55:10

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix,  Ignasi Sayol, president de PIMEC Logística, ha comentat la contribució del sector de la logística a l’economia catalana en termes de PIB, tot explicant quines són les activitats logístiques i els consums intermedis que també comptabilitzen en el sector logístic. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 2/07 l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Enquesta de Despesa Turística (Egatur) referent al mes de maig19; ha anunciat que dimecres 3 de juliol la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà el curs: "Criptomonedes des de la perspectiva comptable"; i ha divulgat que dijous 4/07 tindrà lloc la trobada PIMEC Fòrum dedicada a la desplastificació de la indústria.

A continuació, a la Tertúlia, Anabel Arévalo, cap de Coordinació de Rodalies de Catalunya, i Carles Conill, director de Mobilitat Sostenible de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), han analitzat la mobilitat sostenible. L’alt volum de vehicles privats que entren i surten diàriament de Barcelona fan, degut a la contaminació i a la congestió de les vies, repensar la mobilitat de la ciutat. Es requereix un canvi cultural que beneficiï el transport públic. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Eva Rodríguez, consultora d'Adecco. Avui hem proposat feina per treballar com a manipuladors/res amb un sou brut mensual de 1.700€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat del número de directives europees pendents de transposar per part de l'Estat espanyol. I finalment a Món Pime, Jordi Mercader, fundador i CEO d’InbestMe, ha explicat la tecnologia robo-advisor que gestiona de forma automatitzada carteres d’inversió.

Econòmix
Más opciones