Econòmix   Econòmix - 22 d'abril de 2019 22/04/2019 55:25

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix Josep Soler, portaveu de Barcelona Centre Financer Europeu, ha explicat que la ciutat de Barcelona ha entrat a formar part de la xarxa de “Centres financers per la sostenibilitat”, projecte creat per les Nacions unides amb l’objectiu d’accelerar i canalitzar les finances amb criteris de sostenibilitat mediambiental i de lluita contra el canvi climàtic. Tot seguit a l'Agenda econòmica Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que de dimarts 23 d'abril i fins a divendres 26 Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà el saló Valmont Barcelona Bridal Fashion Week; ha anunciat que dimecres 24 d'abril la seu a Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà la Taula Rodona: ''Aigua i electricitat: gestió pública o privada?''; i ha divulgat que dijous 25 d'abril l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Enquesta de Població Activa -EPA- referent al 1r trimestre de 2019.

A continuació a la Tertúlia, Marc Puig, exdirector de Comunicació i Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Barcelona, i Gabriel Navales, Portaveu de l’Associació de Comunicació Política de Catalunya, han fet una anàlisi sobre el màrqueting polític i electoral. A mitja tertúlia, hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Júlia Piqué, consultora d'Adecco a Barcelona. Avui hem proposat feina per a conductors amb carnet C + CAP (Permís de conducció per plataforma).

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat el cost de la reparació d’un vàter en una estació espacial, a l’espai sense gravetat reparar una averia d’un vàter pot arribar a costar 19M€. I Món Pime, Francisco Giménez Plano, fundador de la consultoria Augere, ha parlat de la resiliència com a eina de supervivència per a les petites i mitjanes empreses.

Econòmix
Más opciones