Econòmix   Econòmix - 30 de juny de 2017 30/06/2017 56:31

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat la revisió a l'alça del creixement de l'economia catalana, que passa del 3% al 3,3% per aquest any 2017, segons l'informe "Situació de Catalunya" presentat aquesta setmana per BBVA Research. A més, hem destacat que les empreses que s'han internacionalitzat i han innovat han crescut tot generant una major contractació fixa. Aquest assumpte l'hem comentat amb Joaquim Gay de Montellà, president de l'organització patronal Foment del Treball.

A continuació, a la tertúlia, hem parlat del maquillatge comptable que practiquen algunes empreses tant des del punt de vista lícit, és a dir aprofitant la flexibilitat de la normativa vigent, com il·lícit tot arribant al frau. Hem abordat també com identificar els maquillatges i fraus alhora de comentar com millorar aquesta situació destacant que "el millor negoci és ser honrat". Per aquest temari hem comptat amb Oriol Amat, economista i autor del llibre "Empreses que menteixen", i Enric Rius, economista i assessor fiscal.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de responsable de magatzem per treballar en una empresa de la indústria química amb un sou brut anual entre els 21.000 i 24.000€ més variable. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món del BÉ COMÚ, Teresa Rodeja, cofundadora i responsable de Transformació d'Economia Humana, ens ha explicat com les empreses poden convertir-se en agent de canvi personal i social.

Econòmix
Más opciones