Econòmix   Econòmix-'26 de novembre de 2018' 26/11/2018 55:46

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Cristina Vallejo, diputada de la Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ha tractat l’acord del Congrés dels diputats d’elevar el número de quotes hipotecàries impagades perquè les entitats financeres puguin iniciar el procés de desnonament.

Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha comentat que Fira Barcelona acollirà, en el seu recinte Gran Via, el Saló del videojoc i de l'entreteniment digital "Barcelona Games World" des de dijous 29 de novembre i fins a diumenge 2 de desembre; ha anunciat que l'Institut Nacional d'Estadística publicarà divendres dia 30 de novembre l'estadística d'hipoteques referent al mes de setembre passat; i ha divulgat que demà dimarts 27 i dimecres 28 de novembre el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzarà el catorzè “Fòrum Concursal. Trobada d'Economia Forense".

A continuació a la Tertúlia, Alejandro Ebrat, advocat expert en dret successori i president de la Secció de Dret Tributari del Col·legi d’Advocacia de Barcelona, i Josep Sotelo, economista expert en tributació i membre dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han analitzat l'impost de successions i donacions, la importància de planificar respecta a improvisar i les diferències existents entre CCAA. A més, a mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat del cas de dues viudes alemanyes que han demandat les empreses on treballaven els seus marits acabats de morir perquè no els hi van pagar les vacances anuals retribuïdes i no gaudides. I a Món del Bé Comú, Montse Junyent, presidenta de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú, ha abordat l’aplicació de l’economia del bé comú als barris. En aquest sentit, l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú en col·laboració amb Barcelona Activa i l’Ajuntament de Barcelona han dut a terme el projecte “Horta-Guinardó: Territori del Bé Comú”.

Econòmix
Más opciones