Econòmix   Econòmix - 6 de maig de 2019 06/05/2019 55:12

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, en Joan Tugores,  catedràtic i doctor en Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona, ha comentat les previsions de dèficit públic que el Govern espanyol ha traslladat a Brussel·les. Tot seguit a l'Agenda econòmica Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 8 de maig la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona acollirà la Taula Rodona: ''Recuperació econòmica i cronificació de les desigualtats socials; ha anunciat que dijous 9 de maig l'INE publicarà l'Estadística del Procediment Concursal referent al primer trimestre de 2019; i ha divulgat que des d'aquest dijous 9 a diumenge 19 de maig Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà el 100 aniversari del Saló Internacional de l'Automòbil.

A continuació a la Tertúlia Xavier Gabarrell, investigador responsable del grup de recerca en Sostenibilitat i Prevenció Ambiental de l'ICTA -Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals- de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Ana Garcia, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya, han analitzat l’impacte mediambiental del plàstic. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Claudia Pardell,  consultora de Gi Group a Barcelona.

Després a la secció Humor Salmó l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’un delicte relatiu a la protecció de la flora i la fauna; l’intent de vendre una pota d’elefant. I finalment a Món Immobiliari, en Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ha tractat la construcció de nous habitatges. Segons el Ministeri de Foment els visats per construir nous habitatges van créixer un 10.4% el passat mes de febrer.

Econòmix
Más opciones