Econòmix   Econòmix - 10 de novembre de 2017 10/11/2017 55:26

A l'espai d'actualitat hem tractat la potencial deslocalització de bancs amb seu al Regne Unit que tenen la intenció d’ubicar-se a l’Eurozona fruit del procés del Brexit. Aquest assumpte l'hem comentat amb Raul Ramos, vicedegà de Recerca de la Facultat d’Economia i Empresa i professor d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat l’estat econòmic i normatiu de les oficines de farmàcia a casa nostra. Per aquest temari hem comptat amb Antoni Torres, president de la Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya i de l'Associació de Farmàcies de Barcelona, i Rocío Martín, advocada del Departament de Farmàcies de Bufete Escura

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Meritxell Aiguadé, directora d'Adecco Banca a Barcelona, ha proposat feina per treballar com a gestor/a de deute en el sector financer amb una retribució anual bruta de 17.000€ + variable. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha explicat si hi ha un límit per portar diner efectiu amb nosaltres i quan tenim l’obligació de declarar-lo.

I a Món FISCAL, Emilio Pérez Pombo, economista i membre dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ens ha parlat dels Paradise Papers, del funcionament dels paradisos fiscals i de l’abast d’aquesta problemàtica en les finances públiques.

Econòmix
Más opciones