Econòmix   Econòmix-5 de novembre de 2018 05/11/2018 55:31

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix , Ferran Escura, soci director de Bufete Escura, firma d’advocats i economistes especialitzada en dret farmacèutic, ha tractat l’estat dels productes homeopàtics, tot diferenciant els que podran seguir en el mercat dels que hauran de retirar-se segons l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

A continuació a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha anunciat que l'Institut Nacional d'Estadística presentarà dimarts 6 de novembre l’estadística del procediment concursal referent al tercer trimestre d’aquest any 2018; ha difós que Fira Barcelona acollirà en el seu recinte de Montjuïc el saló internacional de Minerals, Fòssils i Joieria “ExpoMiner" des de divendres 9 de novembre i fins diumenge dia 11; i ha divulgat que aquest divendres 9 de novembre el Col·legi d’Economistes organitzarà la 23a Jornada dels economistes de Catalunya a l'Hotel Crowne Plaza Barcelona comptant amb el lema "Ciutat i Innovació. Espai de Coneixement i Creació".

Tot seguit a la tertúlia, Anna Ayuso, doctora en dret internacional públic i investigadora per a Amèrica Llatina del Centre d'Estudis i Documentació Internacionals de Barcelona (CIDOB), i Ernesto Pascual, doctor Internacional en Ciència política, polítiques públiques i relacions internacionals i professor de la Universitat Oberta de Catalunya, han analitzat l’estat de les economies emergents, i més concretament la del Brasil ara que l'ultradretà Jair Bolsonaro es convertirà, a partir del proper 9 de gener, en el 38è president de la república brasilera. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Rosario Villalba, directora d'Adecco Office a Barcelona, proposant feina per treballar com a xofer a la ciutat de Barcelona.

Finalment, a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat del tràfic il·legal d’immigrants a la Unió Europea i de l’estratègia de les màfies de fer-los passar per karatekes. I Món PIME en Pep Garcia, conseller de la companyia turca Evento Textiles i Director General de Maxchief Europe, ha explicat si és un bon moment per la petita i mitjana empresa a Turquia i si és favorable invertir en aquest país considerat com la porta entre occident i orient.

Econòmix
Más opciones