Econòmix   Econòmix - 28 d'abril de 2017 28/04/2017 54:59

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem parlat del nou líder francès Emmanuele Macron i del seu suport al projecte europeu alhora també de comentar com les borses europees han reaccionat a l'alça, s'ha apreciat l'euro respecte el dolar i la prima de risc francesa ha baixat després de la victòria de Macron en la primera volta de les eleccions franceses. Aquest assumpte l'hem comentat amb Ferran Tarradellas, director de l'Oficina de Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat l'augment de la demanda dels aliments saludables tot destacant que la consideració d'un producte saludable respecte d'altra que no ho és, resulta un assumpte controvertit. Així i tot la tendència clara és una demanda de productes alimentaris amb menys sal, sucre i greix. A la segona part de la tertúlia hem tractat la resposta de la indústria alimentària en aquesta demanda posant èmfasi a l'aposta per la innovació i la recerca. Per aquest temari hem comptat amb José Antonio García Regueiro, investigador de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (organisme adscrit al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya), i Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició de Tècnic de Prevenció de Riscos Laborals per treballar en una empresa del sector de l'automoció amb un sou brut anual de 29.900€. Els oients interessats podeu enviar un mail a martorell@gigroup.com.

I a Món FISCAL, Emilio Pérez Pombo, soci-director de Pérez Pombo, abogados & economistas, ens ha explicat la fiscalitat al voltant del comerç electrònic tot fent una distinció clara del que és aquest tipus de comerç i exposant la complexitat de l'assumpte.

Econòmix
Más opciones