Econòmix   Econòmix - 1 d'abril de 2019 01/04/2019 55:17

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, en Xavier Carbonell, director gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona, ha explicat el procés electoral que viu la Cambra de Comerç de Barcelona per determinar-ne els nous òrgans de Govern; és a dir el president o presidenta, Comitè executiu i Ple. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach. vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 3 i divendres 5 d'abril la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitza un programa formatiu per la Campanya de Renda i Patrimoni 2018; ha anunciat que de divendres 5 d'abril i fins a diumenge 7 Fira de Barcelona, en el seu recinte Montjuïc, acollirà el Saló internacional del Còmic; i ha divulgat que divendres 5 d'abril l'INE publicarà els Índexs de Producció Industrial referents al mes de febrer de 2019.

A continuació a la Tertúlia de l'Econòmix, Álvaro Porro, comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l'Ajuntament de Barcelona; i Xavier Montagut, president de la Xarxa de Consum Solidari, han analitzat l’alimentació sana, justa i sostenible, tot destacant el creixement indubtable de l’economia ecològica i evidenciant el problema del malbaratament d'aliments. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Mireia Martínez, consultora d'Adecco a Catalunya. Avui hem proposat feina per un/a data analyst amb una remuneració bruta anual entre els 25.000 i 27.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’una obligació poc usual: la comunitat de propietaris està obligada a mantenir els subministrament d’aigua als trasters que s’utilitzen com a habitatge il·legal. I finalment a Món Immobiliari, Pere Masachs, soci director de Masachs industrial, ha tractat la situació del mercat de les naus i sòls industrials a Catalunya.

Econòmix
Más opciones