Econòmix   Econòmix - 25 de març de 2019 25/03/2019 55:41

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Lurdes Jordi, directora d’Innovació i Transferència de la Fundació Bosch i Gimpera, ha comentat el lideratge de la Universitat de Barcelona en número de sol·licituds de patents presentades a l’Oficina Europea de Patents. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 26 de març i fins a divendres 29 Fira de Barcelona, en el seu recinte de Gran Via, acollirà Graphispag 2019; ha anunciat que dimecres 27 de març l'INE publicarà l'Estadística d'Hipoteques referent al mes de gener de 2019; i ha divulgat que dijous 28 de març la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona allotjarà una Jornada sobre el concurs de les persones físiques: La Segona Oportunitat.

A continuació a la Tertúlia de l'Econòmix, Marta Rodríguez, directora d’Organització i Recursos Humans de Mercabarna, i Ernesto Poveda, president de la consultora de Recursos Humans ICSA Grupo, han analitzat l’absentisme laboral, que segons les darreres dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística fins a 154.000 persones cada dia no van a la feina a Catalunya, i d’elles, més de 40.000 ho fan sense cap causa justificada. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Ignacio Neis, talent consultant d’Experis. Avui hem proposat feina per treballar com a project manager en un empresa del sector de l'electrònica.

Després a la secció d'Humor salmó l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat del delicte d’usurpació d’identitat que, entre d’altres problemes, facilita el fet d’aconseguir préstecs a favor de terceres persones, figurant de titular una persona que no té cap constància de l’operació. I finalment a Món PIME, Umberto Milesi, director general d’Indústries Galfer, ha tractat la indústria del motociclisme i la bicicleta i, en concret, la producció de peces i materials de frenada com les pastilles i els discos de freno.

Econòmix
Más opciones