Econòmix   Econòmix-24 de desembre de 2018 24/12/2018 55:26

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Albert Grau, economista i soci d’Argenta Patrimonios EAFI, ha comentat les previsions per la borsa espanyola de cara als dos propers anys: 2019 i 2020. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha anunciat que Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà "La Ciutat dels somnis", el nou festival de la infància, de dijous 27 a dilluns 31 de desembre; i ha explicat l'acció solidària de la Fundació Pasqual Maragall i la seva lluita contra l'Alzheimer: "UN NADAL SOLIDARI PER UN FUTUR SENSE ALZHEIMER".

A continuació a la Tertúlia, Àlex Riu, president del Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya, i Francesc Picanyol, gerent de Majoral Joies, han abordat la joieria justa i responsable i, en concret, que l’ètica i la responsabilitat social corporativa han anat guanyant pes durant els últims anys en el sector joier. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Yolanda Martínez, directora de l'oficina Hub Enterprise de Manpower a Barcelona. Avui hem proposat feina per treballar com a administratiu de compres.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat les principals dades del recent informe de la Comissió Europea sobre la corrupció a la Unió Europea i, en particular, ha donat a conèixer el que diuen d'Espanya. Finalment, a Món del Bé Comú, en Ramon Montes, director de l’àrea d'economia de les escoles FEDAC, ens ha parlat de l'estat de l'aplicació de l'economia del bé comú a les escoles.

Econòmix
Más opciones