Econòmix   Econòmix-21 de gener de 2019 21/01/2019 55:40

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Montserrat Casanovas, presidenta del Fòrum d’Economistes en Mercats Financers i catedràtica d’Economia Financera, ha comentat la constitució del nou tribut sobre transaccions financeres, que està pendent de culminar el seu articulat i que afectarà a més de la meitat de les empreses cotitzades i els seus accionistes. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà demà dimarts 22 el curs "Finançament alternatiu: quina és l'opció més adequada per als meus clients? Com es sol·licita?"; ha anunciat que dijous 24 de gener l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Índex de Xifra de Negocis Empresarial referent al mes de novembre de 2018; i ha divulgat que Fira Barcelona acollirà, en el seu recinte Montjuïc, el saló EXPO HOGAR, des de dissabte 26/01 a dimarts 29/01/19.

A continuació a la Tertúlia, Francesc Reguant, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Íngrid Buera, directora de l’Àrea de Negoci de Mercabarna, han abordat la indústria alimentaria catalana i la qualitat dels aliments que es comercialitzen alhora d'explicar quins aliments s'exporten i quins s'importen i si ens trobem lluny de l'autoabastiment. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Mariel Suárez, talent specialist a l'oficina Barcelona Hub de Manpower. Avui hem proposat feina per treballar com a assessor comercial i agent telefònic amb un sou brut anual de 18.000€ més variable.

Després a la secció Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat d'un cotxe que funciona amb biometà extret d’aigües fecals. I finalment, al Món del Bé Comú, Joan Ramon Sanchis, catedràtic d’Organització d’Empreses i director de la Càtedra d’Economia del Bé Comú a la Universitat de València, ha tractat l'aplicació de l’economia del bé comú a les pimes i autònoms.

Econòmix
Más opciones