Econòmix   Econòmix - 14 de juliol de 2017 14/07/2017 56:48

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat els reptes de l'Olimpisme en el segle XXI tot coincidint amb el 25 aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Entre d'altres coses hem comentat els canvis importants referents a l'elecció de les ciutats candidates a acollir uns jocs olímpics, els ingressos que es generen destacant que un 90% dels mateixos beneficien el moviment olímpic, corregir el dopatge, actuar sobre les apostes que poden desvirtuar la normal activitat esportiva i aconseguir la integració absoluta de tots els esports. Aquest assumpte l'hem parlat amb Josep Maria Gay de Liébana, president de la Comissió d'Economia i Finances de l'Esport del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat la importància del branding per les empreses, l'hem definit tot subratllant que la marca ho és tot i ha d'estar alineada amb tots els elements d'una organització, hem introduït la identitat gràfica com a transmissora dels valors empresarials per arribar al públic objectiu i hem acabat emfatitzant que les marques han de transmetre una experiència, han d'enamorar. Per aquest temari hem comptat amb Lluís Torra, president del Club de Marketing de Barcelona, i Antonio Carmona, portaveu de comunicació de Renfe a Catalunya.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat cinc posicions de mossos de magatzem per treballar en una empresa del sector de la fusta amb un sou brut de 9€ l'hora. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món PIME, Eric Suñol, soci director d'Inveniam Group, ens ha presentat l'empresa que està especialitzada en assessorament estratègic en transferència tecnològica i en fusions i adquisicions empresarials tot relatant-nos la diversitat dels projectes on hi participen com per exemple la higiene per reduir les malalties als hospitals, la producció de ponts inflables per cobrir situacions d'emergència o bé la prevenció de les malalties de les abelles vetllant així per l'apicultura.

Econòmix
Más opciones