Econòmix   Econòmix - 3 de juny de 2019 03/06/2019 55:07

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Alexandre Muns,  professor de l'OBS Business School i escriptor, autor del llibre “Globalisme contra populisme: com tancar la divisió digital”, ha comentat l’estat de la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina i les seves afectacions sobre la Unió Europea. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 5 de juny la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona organitzarà la Taula Rodona: ''El risc de l'elevat deute dels Estats Units''; ha anunciat que de dijous 6 fins a dissabte 8 de juny Fira de Barcelona, en el seu recinte de Montjuïc, acollirà la Fira de Descomptes de Barcelona Radical Market; i ha divulgat que divendres 7 de juny l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Enquesta Conjuntural sobre Stock i Existències referent al 1T de 2019.

A continuació a la Tertúlia, Teresa del Pozo, arquitecta i vocal de l’Àrea de Materials de Profusta, i Josep Garriga, economista i antic director de l’Oficina del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya, han analitzat la gestió forestal sostenible, les infraestructures verdes i la importància de tenir cura del capital natural. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Vanessa Gómez, consultora de Servei de Permanent Placement d'Adecco. Avui hem proposat feina per treballar com a instal·lador de Xarxes Mòbils amb un sou de 22.000€ bruts anuals.

Després a la secció Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat del Banc d’Espanya que, a través de nous sistemes tècnics, investiga si les ofertes d’hipoteques que s’anuncien a xarxes socials com Instagram són justes o bé no ho són. I després a Món Immobiliari, Òscar Gorgues, gerent de la Cambra de la Propietat Urbana de Barcelona, ha tractat el decret llei presentat pel govern de la Generalitat de Catalunya que contempla la limitació, per part de la pròpia Generalitat i dels ajuntaments, del preu de lloguer a les zones on hi ha una gran demanda.

Econòmix
Más opciones