Econòmix   Econòmix-19 de novembre de 2018 19/11/2018 55:59

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Joan Tugores, catedràtic i doctor en Ciències Econòmiques de la Universitat de Barcelona i economista de mèrit del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha tractat la desacceleració del creixement econòmic de deu CCAA, entre d’elles Catalunya, segons el recent estudi de la Fundació de Caixes d’Estalvi (FUNCAS) i que segueix la tendència d'Europa.

Tot seguit a l'Agenda Econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha comentat que avui dilluns 19 de novembre el Banc d'Espanya ha publicat els tipus d'interès de referència hipotecaris registrats el mes d'octubre passat; ha anunciat que l'Institut Nacional d'Estadística publicarà dimecres dia 21 l'indicador d'Activitat del sector serveis referent al mes de setembre passat; i ha divulgat que aquest dijous dia 22 de novembre la seu a Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzarà la jornada dels economistes lleidatans amb el lema "Innovar des de Lleida connectant amb xarxes globals".

A continuació a la Tertúlia, Hector Robelló, professor de finances de l’Institut d’Estudis Financers, i Luis Felipe Díaz Beltrán, senior manager en Responsabilitat Social Corporativa i Serveis Sostenibles a Ernst and Young, han explicat el que són les finances verdes i sostenibles, les denominades green finance. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group a Amposta, proposant feina per treballar com a enginyer d’innovació tèxtil.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha parlat del cas de la forta caiguda a la borsa xinesa d’un restaurant que va servir una sopa amb una rata morta. I finalment a Món Digital, en Alfons Soriano, director tècnic d’ilimit, empresa membre del Clúster Digital de Catalunya, ha abordat l'estat de la informàtica en núvol o Cloud Computing i de les solucions que es poden oferir en l’àmbit empresarial.

Econòmix
Más opciones