Econòmix   Econòmix - 21 d'abril de 2017 21/04/2017 54:41

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem explicat el que és el bonus social en matèria elèctrica tot destacant que les companyies elèctriques estaran obligades a informar als clients considerats en situació d'exclusió social de la possibilitat d'acollir-se al mencionat bonus. L'objectiu és que les llars més vulnerables puguin disposar d'una factura elèctrica més barata. Aquest assumpte l'hem comentat amb Joan Vila, president de la Comissió d'Energia de la patronal PIMEC.

A continuació, a la tertúlia, hem abordat les feines amb més futur i les habilitats que és requeriran per obtenir-les tot considerant les dades del darrer estudi del World Economic Forum "The Future of Jobs" on es destaquen els àmbits digital, matemàtic i de l'enginyeria. Per aquest temari hem comptat amb Ricard Alfaro, vicepresident de l'Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans (Aedipe) i sots director general d'Asepeyo; Lourdes Sugrañes, directora d'Orientació i Formació de Barcelona Activa; i José Manuel Mas, director general d'Experis, empresa de serveis IT fonamentats en talent del Grup Manpower.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat quatre posicions de mossos de magatzem per treballar en una empresa del sector de la fusta amb un sou brut per hores de 8€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món PIME, Òscar Gràcia, fundador i director general de Sucarlín, ens ha parlat del edulcorant d'origen 100% natural que produeix la seva empresa alhora de la seva utilització per part de col·lectius desfavorables al sucre com els diabètics i celíacs.

Econòmix
Más opciones