Econòmix   Econòmix-3 de desembre de 2018 03/12/2018 55:36

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, en Joan Vila, president de la Comissió d’Energia de la patronal PIMEC, ha tractat la recuperació de les competències de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, competències que també inclouran per primera vegada la fixació dels peatges de l’electricitat i el gas.

Tot seguit a l'Agenda Econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha comentat que Fira Barcelona acull durant tota aquesta setmana, en el seu recinte de Montjuïc, i fins diumenge 9 de desembre; OCASIÓN, el saló del vehicle seminou; també ha anunciat que l'Institut Nacional d'Estadística publica avui dilluns 3 de desembre EGATUR, l'enquesta de despesa turística referent al mes d'octubre passat; i ha divulgat que demà dimarts 4 de desembre el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzarà el curs "Estratègia i gestió financera a les Fundacions i altres entitats no lucratives".

A continuació a la Tertúlia, Dolors Liria, vocal de la Junta de Govern del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya i comissionada de desenvolupament professional, i Francisco Giménez Plano, fundador d’Augere, consultora especialitzada en alineament de persones, cultura i estratègia de negoci, han analitzat la salut física i mental en l’entorn empresarial. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Rosario Villalba, responsable comercial d'Adecco a Barcelona, que ha proposat feina per treballar com a cambrer per la campanya de Nadal.

Després a la secció d'Humor Salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat del compliment de la nova normativa de protecció de dades per part de les Comunitats de Propietaris, fins el punt que no podran divulgar la llista de veïns morosos. I finalment a Món Pime, Ana Morera, directora general de Morera Asesores & Auditores, ens ha explicat com aconseguir la supervivència d’empreses familiars que com Morera acaben de complir els 65 anys.

Econòmix
Más opciones