Econòmix   Econòmix - 23 de març de 2018 23/03/2018 55:28

A l'espai d'actualitat econòmica hem comentat les principals conclusions del 1r Congrés d’Auditoria Sociolaboral de Catalunya, que ha tingut lloc a Barcelona aquesta setmana, tot destacant el compliance laboral com a eina de prevenció de riscos generadora d'una nova cultura empresarial. Per aquest assumpte hem comptat amb Juan Pañella, president de l’Associació Espanyola d’Auditors Sociolaborals (CEAL).

A continuació, a la tertúlia, hem abordat els e-Sports o esports electrònics tot explicant com funcionen, la seva regulació i quin és el seu impacte en l’economia. Per aquest temari hem tingut de tertulians a Àlex Barbarà, consultor legal en Dret Digital i e-Sports, i Jordi Pomarol, CEO de la Lliga de Videojocs Professional

A l'oferta laboral de l'Econòmix, Yolanda Martínez, directora del Hub Manpower a Barcelona, ha proposat feina per treballar com a gestor de punt de venda per la zona de Catalunya d'una empresa multinacional del sector alimentació, amb una remuneració bruta anual de 20.000€. Després, a la secció Humor Salmó, l'expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de com el restaurant denominat “La Mafia se sienta a la mesa” ha perdut el registre de la seva marca a nivell europeu perquè aquesta atempta contra l’ordre públic i les bones costums.

I a Món del Bé Comú, Josep Torrico, director general de la Fundació Marianao, ha tractat com aquesta Fundació aplica el model de l’Economia del bé Comú, tot destacant la implementació de criteris de transparència i rendició de comptes.

Econòmix
Más opciones