Econòmix   Econòmix-14 de gener de 2019 14/01/2019 54:53

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix, Ernesto Poveda, president de la consultora de RRHH ICSA Grupo, ha comentat les principals conclusions de l’Informe “Evolució Salarial 2007-2018” que compta amb l’anàlisi de 80.000 dades. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que l'Institut Nacional d’Estadística publicarà dimecres 16 de gener l'Indicador de Confiança Empresarial referent al primer trimestre de l'any 2019; ha anunciat que dijous 17 de gener la patronal PIMEC iniciarà un curs a Tarragona de programació Neurolingüística; i ha divulgat que la seu a Lleida del Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzarà divendres 18 de gener el curs "Obligacions formals per inversions i béns situats a l'estranger".

A continuació a la Tertúlia, Enric Carrera, director de l'Institut d'Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya, i Laura Pérez, Investigadora de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona, han abordar els sectors industrials més contaminants del món, tot destacant el tèxtil i han donat la seva opinió sobre l'Acord de París. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Cristina López, directora d'oficina de Randstad a Rubí. Avui hem proposat feina per treballar com a operari per a una empresa del sector de les arts gràfiques amb un sou brut de 8,30€ l'hora.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat el fet que llogar ocasionalment un balcó a particulars per veure un esdeveniment, com ara la cavalcada de reis, es deu fer constar a la declaració de la renda. I finalment a Món digital, Jordi Rodríguez, soci fundador i CEO de Davinci TI, empresa membre del Clúster Digital de Catalunya, ens ha parlat de seguretat i ciutats intel·ligents. El Big Data i el 5G estan cridats a esdevenir dos dels grans protagonistes tecnològics del 2019 i les grans urbs del món veuen en la tecnologia una oportunitat per millorar les infraestructures i els serveis.

Econòmix
Más opciones