Econòmix   Econòmix - 3 de febrer de 2017 03/02/2017 54:58

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat el repunt de l'Índex de Preus de Consum que aquest passat mes de gener en taxa interannual s'ha posicionat en el 3%. Hem comentat els motius del rellevant increment i la seva afectació sobre el poder adquisitiu de les famílies alhora també d'analitzar la seva possible vinculació amb la política monetària expansiva del BCE. Aquest assumpte l'hem parlat amb Antonio Renom, Alumni de l'IQS i conseller delegat del grup d'empreses Levante Capital Partner..

A continuació, a la tertúlia, hem abordat el qué és el Mindfulness i els seus beneficis pels empresaris, directius, professionals i treballadors en general. Hem explicat com aquesta disciplina pot ajudar a gestionar l'estrès, la multitasca, la híper connectivitat comunicativa i el lideratge en positiu. Per aquest temari hem comptat amb Carlos Gistain, coordinador de la Mindfulness Association Spain, i Pep Garcia, membre de la Junta directiva i responsable del Grup d'Emprenedoria de l'ACEDE, Associació Catalana d'Executius, Directius i Empresaris.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat una posició d'administratiu per treballar en una empresa del sector logístic amb un sou brut anual de 21.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món FISCAL hem explicat el nou sistema de gestió dels llibres de registre de l'IVA que Hisenda ha batejat com a Subministrament Immediat d'Informació (SII) tot destacant les empreses que hi estant obligades ja que l'entrada en vigor serà el proper 1 de juliol. Per aquest assumpte ens ha acompanyat Meritxell Yus, advocada del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i coordinadora de Tributació Indirecta de la firma Cuatrecasas, Gonçalves Pereira.

Econòmix
Más opciones