Econòmix   Econòmix - 11 de març de 2019 11/03/2019 55:45

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, Ernesto Poveda, economista i president executiu de la consultora de RRHH ICSA Grupo, ha comentat algunes dades alarmants divulgades la setmana passada amb motiu del Dia Internacional de la Dona i, en concret, relacionades amb la bretxa salarial entre homes i dones i de diferències en la contractació d'ambdós sexes. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimarts 12 de març l'Institut Nacional d’Estadística publicarà l'Índex de Cost Laboral Harmonitzat; ha anunciat que dimarts dia 12 i dimecres 13 de febrer tindrà lloc l’e-Show a Fira de Barcelona, la fira i congrés professional d'E-Commerce i Digital Marketing; i ha divulgat que dimecres 13 de febrer el Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà la IV Jornada Tributària que tindrà lloc a l'Hotel Catalonia Plaza de Barcelona.

A continuació a la Tertúlia, Ainoa Irurre, vicepresidenta de Recursos Humans de Schneider Electric, i Ariadna Vidal, sòcia d'Anzizu Serveis Immobiliaris i membre de la Federació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM), han analitzat la situació de la dona mare treballadora i la incidència de la maternitat en l’àmbit laboral i personal. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Jessica Fernández, consultora de Servei d'Adecco. Avui hem proposat feina per treballar com a cambrer, personal de sala i de restauració per hotels de 5 estrelles ubicats a Sitges amb una remuneració a partir del 10,45€ bruts/hora.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat d’un robatori ben curiós: roben un Bonsai de 400 anys de vida valorat en 80.000 euros. I finalment a Món Digital, Joan Maria Bertran, soci i director de Desenvolupament de Negoci de Fhios, membre del Clúster Digital de Catalunya, ha tractat la incidència de les noves tecnologies en el nostre dia a dia, tant en l’àmbit domèstic com el professional tot aprofitant que l’Edifici Mediàtic de Barcelona acull el Dia del Clúster Digital.

Econòmix
Más opciones