Econòmix   Econòmix - 30 de setembre de 2019 30/09/2019 55:07

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Mike Rosenberg, professor de l’escola de negocis IESE, per parlar de l’emergència climàtica, que requereix reduir en un 50% les emissions de gasos d’efecte hivernacle en un període d’onze anys, segons el darrer informe del Grup Intergovernamental d'Experts sobre el Canvi Climàtic (IPCC). Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que dimarts 1 d'octubre la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà una sessió temàtica sobre La fiscalitat de les separacions matrimonials en separació de béns; ha anunciat que dimecres 2 d'octubre l'INE publicarà l'Estadística d'Hipoteques, amb la que coneixerem si el número d'hipoteques sobre habitatges inscrites als Registres de la Propietat augmenta o bé disminueix ; i ha divulgat que dijous 3 d'octubre la patronal Foment celebrarà una Jornada per tractar la gestió del teletreball.

A continuació, a la Tertúlia, Marc Costa, tècnic de la Fundació Món Rural, i Joaquín Recaño, Investigador del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona, han analitzat la despoblació del món rural, que provoca migracions cap als grans nuclis urbans, tot comentant algunes mesures per repoblar i reactivar econòmicament les zones rurals catalanes. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Cisco Luque, consultor de Gi Group a Martorell. Avui hem proposat feina per treballar com a auxiliar administratiu/va en una empresa del sector metal·lúrgic, ubicada a la zona de Martorell, amb un sou brut anual entre els 24.000 i 25.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ha tractat l’acomiadament del que va ser responsable de recuperació de riscos immobiliaris del BBVA: Manuel Béjar, que va contractar l’ex-comissari de la Policia Nacional José Villarejo. I finalment, a Territori Autònom, Carles Novoa, CEO de Bags and Go i membre del Clúster Logístic de Catalunya, ens ha donat a conèixer la seva aposta pels serveis integrals de transport i enviament de maletes, alhora de relatar els seus principals entrebancs i reptes de futur.

Econòmix
Más opciones