Econòmix   Econòmix - 9 de desembre de 2019 09/12/2019 55:12

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Lali Oliver, responsable de fundraising i captació de fons de la Fundació Pere Tarrés, qui ens ha parlat de la situació de pobresa crònica de moltes famílies a Catalunya i els seus principals afectats que són els infants, alhora de relatar els projectes solidaris que s'estan desenvolupant des de la Fundació Pere Tarrés per lluitar contra aquesta situació. També hem tingut la participació del notari Eduardo Pobes Layunta qui ens ha donat una explicació tècnica - jurídica per fer testament a favor d'una entitat social. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya i Professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que demà dimarts 10 de desembre la patronal Foment organitzarà la jornada "Com afrontar el mercat japonès amb èxit"; ha anunciat que dijous 12 de desembre la seu de Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya allotjarà el Fòrum Inversor EconomistesBAN; i ha divulgat que divendres 13 de desembre l'Institut Nacional d'Estadística publicarà l'Índex de Preus de Consum referent al mes de novembre passat.

A continuació, a la Tertúlia, Ana García, presidenta de la Comissió per la Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Eduardo Martínez, vocal de la Comissió per la Sostenibilitat de PIMEC i representant del col·lectiu ACECMA (Associació Catalana d'Enginyeries i Consultories Mediambientals), han analitzat la descarbonització de les empreses. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Pol Tamarit,  senior Business Talent Development d'Experis Manpower Group. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a responsable de producció amb un sou brut anual de 40.000€.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ha tractat el frau de més de 200.000€ que ha patit el Zoo de Madrid per part de dos ex-treballadors. I finalment a Territori autònom, hem explicat els projectes d'Oriol Melcior, autònom i cofundador d’Ensertia,  operadora de telecomunicacions, que ha destacat la importància de planificar a llarg termini.

Econòmix
Más opciones