• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix - 'El dèficit en educació financera de la ciutadania' amb Jordi Martínez i Conxi León

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 8 d'abril de 2019

Econòmix - 'El dèficit en educació financera de la ciutadania' amb Jordi Martínez i Conxi León

08 abr. 2019

Avui a l'espai d'Actualitat de l'Econòmix, en Fernando Garriga, professor de Dret processal a la Universitat de Barcelona i soci de la firma Garriga Vergés advocats, ha explicat una novetat de la Regulació concursal fruit d’una directiva europea que està previst s'aprovi en els propers mesos; s’amplia el termini del preconcurs d’empreses passant dels 4 mesos actuals a 12. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha difós que dimecres 10 d'abril a la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona s'iniciarà el programa formatiu "PIMES: curs pràctic de l'Impost sobre Societats 2018 i comptabilització de l'efecte impositiu"; ha anunciat que divendres 12 d'abril l'INE publicarà els Indicadors de Confiança Empresarial referents al segon trimestre de 2019; i ha divulgat que divendres 12 d'abril i fins a diumenge 14 Fira de Barcelona, en el seu recinte Montjuïc, acollirà el Saló de la salut i els productes naturals EcoSalud Barcelona 2019.

A continuació a la Tertúlia, Jordi Martínez, director d’Educació Financera de l’Institut d’Estudis Financers, i Conxi León, gestora de Banca Personal al BBVA i voluntària del programa EFEC, han analitzat el dèficit en educació financera de la ciutadania. Segons una enquesta realitzada pel Banc d’Espanya i la Comissió Nacional del Mercat de Valors, gairebé el 70% de la societat espanyola assegura no tenir coneixements suficients en finances per tal de gestionar la seva pròpia economia domèstica. A mitja tertúlia hem presentat l'Oferta laboral de l'Econòmix amb Laura Martín, consultora de Gi Group a Amposta. Avui hem proposat feina per treballar com a enginyer/a mecànic.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ens ha parlat de la denegació de la nacionalitat espanyola pel fet de no haver renunciat a la poligàmia. I finalment a Món del Bé Comú, Ramiro Alonso, professor de l’Institut Provençana de l'Hospitalet, ha tractat el paper que pot desenvolupar l’economia del bé comú com a paràmetre formatiu per als joves.

veure més sobre "Econòmix - 'El dèficit en educació financera de la ciutadania' amb Jordi Martínez i Conxi León" veure menys sobre "Econòmix - 'El dèficit en educació financera de la ciutadania' amb Jordi Martínez i Conxi León"

Els últims 223 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos