Econòmix   Econòmix - 8 d'octubre de 2018 08/10/2018 55:04

Avui a l'Actualitat de l'Econòmix hem comptat amb un dels grans experts en energia; en Joan Vila, president de la Comissió d’Energia de la patronal Pimec, per comentar que el rebut de la llum segueix a l’alça i el d’aquest setembre passat ha estat el tercer més car de la història.

Després a l'Agenda econòmica, Elisabet Bach, vocal de la Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, ha anunciat la publicació aquest dimecres 10/10, per part de l’Institut Nacional d’Estadística, de l'Indicador de la Confiança Empresarial referent al 4T de 2018; ha explicat que Fira Barcelona acollirà en el Port Vell, entre el moll de la fusta i el moll d'Espanya, i des de dimecres 10/10 a dissabte 14/10/18, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona; i ha divulgat que aquest dimecres 10/10, el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza el curs "Les 10 preguntes bàsiques que haurien de plantejar-se davant d'un ordenat procés successori empresarial".

A continuació, a la Tertúlia, Berta Barbet, investigadora post-doctoral a la Universitat Autònoma de Barcelona, i Ramon Noguera i Hancock, professor de Relacions Internacionals i director acadèmic d’EADA Business School, han abordat la sortida del Regne Unit com a Estat membre de la Unió Europea que s’hauria de culminar el 29 de març del 2019, tot destacant que a poc més de 5 mesos per fer-se efectiu encara no hi ha acord entre les autoritats de la Unió i les britàniques. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Helena Viñamata, directora d'Adecco Contact Center a Barcelona. Avui hem proposat feina per treballar com a comercial telefònic amb un sou brut l'hora de 7,76€ més comissions.

Tot seguit, a la secció d'Humor salmó, l’expert en la gestió del crèdit i la morositat Pere Brachfield ha tractat el fet que el desallotjament d’un llogater morós, per via judicial, triga en produir-se una mitjana d’onze mesos a l’Estat espanyol. I per acabar, a Món Pime, Fran Chuan, empresari especialitzat en el camp de la innovació i la tecnologia, ens ha parlat del seu segon llibre, anomenat “Autenticitat”, que reflexiona sobre les diferents formes d’implementar la cultura de la innovació a l’empresa tot destacant les qualitats que ha de tenir el lideratge.

Econòmix
Más opciones