Econòmix   Econòmix - 20 de gener de 2017 20/01/2017 55:35

Avui a l'Econòmix, a l'espai d'actualitat, hem tractat algunes de les recents reflexions del World Economic Fòrum com la de Joe Biden "hem d'actuar urgentment per defensar l'ordre liberal internacional", la de Christine Lagarde "urgeix una redistribució de la riquesa per frenar la desigualtat" o la d'Al Gore "hi ha signes positius per frenar la catàstrofe del canvi climàtic com la caiguda dels costos de les energies renovables". Aquests assumptes els hem comentat amb Josep Lladós, professor d'Economia de la Universitat Oberta de Catalunya.

A continuació, a la tertúlia, hem parlat del proteccionisme de Donald Trump avui que inicia oficialment el seu mandat com el 45è president dels Estats Units. Com frenarà les importacions de Mèxic i la Xina? Què passarà amb la relació comercial amb la UE dels 28? Potser provocarà una major cohesió d'Europa i la Xina liderarà la globalització? Per respondre aquestes qüestions hem comptat amb Agustí Sala, president de l’Associació de Periodistes d’Informació Econòmica de Catalunya (APIEC) i redactor d’economia d’El Periódico, i Alexandre Muns, professor d’EAE Business School i ex-assessor del president del Banc Mundial.

A l'oferta laboral de l'Econòmix hem proposat dos posicions de tècnics de qualitat per treballar en una empresa del sector farmacèutic amb un sou brut anual d'entre els 20.000€ i 24.000€. Els oients interessats podeu enviar un mail a barcelona@gigroup.com.

I a Món IMMOBILIARI hem explicat l'estat del mercat dels lloguers d'habitatges a Catalunya on Barcelona, segons un informe de Fotocasa, es situa com la ciutat més cara d'Espanya. Per tractar aquest temari ens ha acompanyat Emiliano Bermúdez, subdirector general de Don Piso.

Econòmix
Más opciones