• Radio
  • Ràdio 4
  • Econòmix
  • Econòmix - 'Atur juvenil: situació en xifres i mesures per contrarestar-lo' amb Ernest Poveda i Guillem Dorca

Econòmix Ràdio 4

Econòmix

Dilluns de 21.00 a 22.00 hores. Diumenge de 23.00 a 24.00 hores

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Econòmix - 13 de gener de 2020

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Econòmix - 'Atur juvenil: situació en xifres i mesures per contrarestar-lo' amb Ernest Poveda i Guillem Dorca

13 gen. 2020

Avui a l'espai d'Actualitat hem comptat amb Francesc Raventós, ex-degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, per tractar els nous pressupostos públics que han de sortir del nou Govern espanyol i de la necessitat de disposar d’un límit en la despesa. Tot seguit a l'Agenda econòmica, Ester Oliveras, professora de la Universitat Pompeu Fabra, ha difós que aquest dijous 16 de gener, l’Institut Nacional d’Estadística publicarà els Indicadors de Confiança Empresarial corresponents al primer trimestre d’aquest any 2020; i ha divulgat que també dijous 16 de gener la seu a Barcelona del Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzarà la sessió temàtica: “És la teva empresa ètica? Protocols per a la prevenció de l'assetjament sexual i laboral. Codi Ètic, Codi de Conducta i Polítiques específiques''.

A continuació a la Tertúlia, Ernest Poveda, president d’ICSA Grupo, consultora experta en Recursos Humans, i Guillem Dorca, membre del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i responsable de l'àrea d'Emancipació, han analitzat la situació de l'atur juvenil i han plantejat idees per contrarestar-lo. A mitja tertúlia hem presentat l'oferta laboral de l'Econòmix amb Cristina González, consultora d'Adecco Onsite. Avui la feina que hem proposat ha estat per treballar com a teleoperadora en un call center amb un sou de 7,89€ bruts l'hora.

Després a la secció d'Humor salmó, l’expert en finances operatives i escriptor Pere Brachfield ens ha parlat d’un litigi vigent des de fa més d’un segle que ha estat resolt recentment pel Tribunal Suprem, un litigi vigent des del 1888 sobre un conflicte territorial entre dos municipis de Lleó. I finalment a l'espai Territori autònom, hem explicat els projectes de Xavier Tremosa, economista i soci fundador d’Atema Conulting, consultora dedicada a donar suport als autònoms i les empreses per tirar endavant els seus negocis.

veure més sobre "Econòmix - 'Atur juvenil: situació en xifres i mesures per contrarestar-lo' amb Ernest Poveda i Guillem Dorca" veure menys sobre "Econòmix - 'Atur juvenil: situació en xifres i mesures per contrarestar-lo' amb Ernest Poveda i Guillem Dorca"

Els últims 238 programes de Econòmix

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos