Confidències   Confidències - Entrevista a Sergi Schaaff 25/05/2014 56:48

El nom de Sergi Schaaff forma part ja de la Història de la Televisió a Catalunya i a Espanya. Aquest realitzador porta a la seva esquena la creació de nombrosos programes i sèries de TV. Alguns de tant d'èxit com "Saber y Ganar", el concurs que porta més anys en antena, més de 17, "El tiempo es oro" o "Si lo sé... no vengo". 

Amb tants programes d'èxit, Schaaff assegura que no coneix el secret per aconseguir aquest èxit, més enllà de treballar i treballar... i que els programadors et col.loquin en un bon horari. "Saber y Ganar"  --diu-- "programat en una altra hora, no sé si tindria tant d'èxit i estaria encara en antena". 

Sergi Schaaff ens confessa que "mirar les audiències és un vici, cada matí". I que el major èxit és la fidelitat de l'espectador, que en el cas de "Saber y Ganar" és "brutal", del 60%. 

Schaaff reivindica l'"Escola Miramar", aquella Televisió que "anavem descobrint mentre l'anavem fent". Potser s'oblida, però allà es va fer "la protohistòria de la TV catalana". Per això, "hauria d'estar al Museu d'Història" --diu.

Confidències
Más opciones