Confidències   Confidències - 6 de juny 2015 06/06/2015 57:05

Joan Lluís Bozzo, director artístic de Dagoll Dagom, ha fet un exercici de memòria: recopilar els primers èxits de la companyia teatral en un llibre. "Memòries trobades en una furgoneta" és el títol d'aquesta primera part d'una trilogia, que seguirà amb dos volums més, un dedicat als grans musicals de Dagoll Dagom, com "Mar i Cel" o "Flor de nit", i un altre sobre l'experiència televisiva.

De moment, aquest primer volum fa referència al període comprés entre el 1977 i el 1985 i va des de "No hablaré en clase" fins a "Glups", passant per "Antaviana", l'obra que els va consagrar,  i "La Nit de Sant Joan".

La història de Dagoll Dagom és també la història del país. I aquests primers anys, durant la Transició a la Democràcia,  són moments de canvi i "aperturisme", d'il.lusió i d'esperança en el futur. 

A bord d'una vella furgoneta, els Dagoll Dagom van recòrrer el país, popularitzant el Teatre, captant nous públics i creant un llenguatge teatral nou, el teatre musical. Escola d'actors i bressol de vocacions, Dagoll Dagom, que ja ha superat els 40 anys de vida, continúa fent història. Tot just acaba de finalitzar les representacions de la tercera reposició de "Mar i Cel", la seva obra més exitosa, però tornaran a la càrrega al setembre.

Confidències
Más opciones